Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider
Lajme & Ngjarje
(403) 782-1679

251-214-1162

13-11-2018

KEDS has completed an investment on the electricity network in the picturesque village of Firza in Gjakova....

guige

Rreth 400 familje të Lipjanit me rrjet të ri energjetik

12-11-2018

Me projektin e quajtur TS 8 Lipjani që ka implementuar KEDS, janë rreth 400 familje kryesisht në pjesën jugore të qytetit të Lipjanit të cilët tash kanë një gjendje shumë të mirë energjetike....

Lexo më shume

KEDS hap dyert për Gjeneratën e Gjashtë të KEDS Academy

05-11-2018

Pas pesë vjetësh të suksesshëm dhe mundësisë së aftësimit profesional të rreth 250 studentëve KEDS ka hapur dyert edhe për gjeneratën e gjashtë. ...

(580) 476-1079

smitham

26-10-2018

Një rrejt krejtësisht të ri energjetik ka instaluar KEDS në komunën e Rahovecit, duke krijuar kështu stabilitet energjetik për banorët e kësaj ane. ...

4172691958

Draft Metodologjia e taksave për kyçje

Klikoni për të dhënë komentet tuaja!

Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00